Paraffin gép

Paraffin gép

Modern kéz- és lábápoló eljárás. Paraffinos kéz és lábápolás Kézápolásnál: -ELŐKEZELÉS-ként Lábápolásnál: -UTÓKEZELÉS-ként alkalmazzuk! A gyógyászat és kozmetika által már régen használt eljárás elve, hogy az alkalmazott paraffin rendkívüli hőtároló hatása fokozza a vérkeringést, a bőr pórusait tágítva segíti a hatóanyagok felszívódását. A paraffinos kézápolást kúraszerűen kell alkalmazni, attól függően, hogy mennyire van kiszáradva a kéz bőre. Általánosságban elmondható, hogy az első két héten 2 alkalom, utána ismét két hétig 1 alkalom, majd kéthetente 1 alkalom ajánlott, a megfelelő állapot eléréséig. A kezelés menete A fertőtlenített kezet vagy lábfejet gondosan radírozzuk le jó minőségű bőrradírral, hogy az elhalt hámsejtek letisztuljanak a bőrfelületről. Ezt követően mélyápoló kéz- vagy lábápoló krémmel vastagon kenjük be az egész

kéz- illetve lábfejet. A krémes végtagot óvatosan merítsük bele a felolvadt, de nem forró paraffinba néhány másodpercre. A kiemelés után várjuk meg, amíg a paraffin lecsepeg a kézről vagy a lábról, s ismételjük meg még egyszer a folyamatot. A paraffinos végtagra ekkor műanyag zacskót, majd a melegen tartó frottír zsákocskát húzzuk, s hagyjuk a krémet és a paraffint hatni 15-20 percig. Ezután vegyük le a frottír zsákokat, majd a két kezünkkel a vendég kezét két oldalról átfogjuk, s egyszerűen zacskóstul finoman lehúzzuk a paraffin „maszkot”. Ezt a szemetesbe dobjuk, s az esetleges krém maradványokat puha papírtörlővel eltüntetjük a bőrről. Befejezésként ápoló krémmel lehelet vékonyan átkrémezzük a vendég kezét vagy lábát. Ez a kezelés napokig érezteti s láttatja a bőrön a hatását, ezért a vendég azonnal megtapasztalhatja annak kedvező hatását. • Szia Kedves Zsuzsi!
  Nagyon tetszik a leírásod.Mivel most szeretnék paraffin gépe venni tanácstalan vagyok miket kell figyelembe venni, és csak annyi segítséget kérnék,hogy milyen testradírt,paraffint és mély ápoló krémet ajánlasz nekem kedvező áron?
  Köszi szépen:
  Icus

 • Kedves Zsuzsi!

  Nagyon jó kis leírást olvastam a paraffingép használatához. Én is szeretnék beszerezni egy gépet minden tartozékával. Az lenne a kérdésem hogy az “egyperces” manikűrhöz milyen testradírt használsz? Illetve milyen mély-ápoló kézkrémet ajánlasz? Szeretnék jó minőségűt, de elfogadható áron.

  Köszönöm: Timi

 • Kedves Zsuzsi!

  Szeretnék venni paraffin melegítő gépet. Melyiket ajánlanád, illetve milyen termékeket ajánlanál hozzá?

  Zita

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.